
Urządzenia i Akcesoria
Mouclade charentaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
de moules fraîches, préalablement nettoyées1000 g
-
d'échalotes70 g
-
gousse d'ail1
-
de pineau des Charentes200 g
-
de crème fraîche100 g
-
de persil frais équeutés4 brins
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
jaunes d'œufs2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
452 kcal /
1885 kJ
Białko
28.5 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
19.5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
463 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja