Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry

Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry

4.2 48 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 4 pommes de terre cireuses (à chair ferme) bio
  • 1000 g d'aile de raie épaisse
  • 550 g d'eau
  • 2 branches de thym frais
  • 4 brins de persil plat frais
  • 1 feuille de laurier
  • 1500 g d'épinards frais à grandes feuilles
  • 40 g de beurre
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
  • du sel
  • du poivre moulu blanc
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à café rase de curry en poudre
  • 2 brins de cerfeuil frais

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 55 g
Kalorie 2371 kJ / 565 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...