Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry

Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry

4.2 46 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • pommes de terre cireuses (à chair ferme) bio
    4
  • d'aile de raie épaisse
    1000 g
  • d'eau
    550 g
  • de thym frais
    2 branches
  • de persil plat frais
    4 brins
  • feuille de laurier
    1
  • d'épinards frais à grandes feuilles
    1500 g
  • de beurre
    40 g
  • de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu blanc
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de curry en poudre
    1 c. à café rase
  • de cerfeuil frais
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 565 kcal / 2371 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...