Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Merluzzo
- 1500 g di acqua
- 400 g di filetti di merluzzo (4x100 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 30 g di succo di limone
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa ai peperoni
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 60 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 Std. 30 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30 Min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 Std. 20 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Merluzzo sottovuoto glassato al curry
1 Std. 30 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 Min