Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato

Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

Branzino, patate e carciofi
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di patate
    400 g
  • carciofi a fettine precedentemente ammolati in acqua e limone
    3
  • di branzino (125 g cad.)
    4 filetti
  • di pepe nero macinato
    ¼ cucchiaino
Budino al cioccolato veloce
  • di zucchero a seconda del gusto personale
    100 - 150 g
  • di cacao amaro in polvere
    70 g
  • di amido di mais (maizena)
    60 g
  • di latte intero
    750 g
  • di burro a pezzi
    60 g
Salmoriglio
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di succo di limone
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzioni

Kalorie 811.5 kcal / 3395 kJ
Białko 35.7 g
Tłuszcz 41.9 g
Węglowodany 77.6 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...