Pesto di scarola e pecorino

Pesto di scarola e pecorino

4.4 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
400 g

Składniki

  • 60 g di pecorino Romano a pezzi
  • 30 g di mandorle pelate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 200 g di scarola le foglie lavate e asciugate, a pezzi
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 1943.1 mg
Białko 35.6 g
Kalorie 5717 kJ / 1366 kcal
Tłuszcz 132.3 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...