Pesto di scarola e pecorino

Pesto di scarola e pecorino

4.6 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
400 g

Składniki

  • di pecorino Romano a pezzi
    60 g
  • di mandorle pelate
    30 g
  • di pinoli sgusciati
    30 g
  • di scarola le foglie lavate e asciugate, a pezzi
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 1366 kcal / 5717 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 132.3 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Sód 1943.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...