Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci

Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci

4.8 11 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di olio di oliva
  • 400 g di patate novelle
  • 4 uova
  • 220 g di foglie di cavolo verza
    220 g di cime di rapa
  • 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
  • 400 g di ceci bianchi in scatola scolati
  • 3 spicchi di aglio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 43.7 g
Kalorie 1680 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 8.4 g
Węglowodany 24.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...