Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
lub 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1680 kJ / 521 kcal
- Białko
- 43.7 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 dk
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 dk
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 dk
Carciofi alla romana
50 dk
Brodetto di Porto Recanati
55 dk
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1sa
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 dk
Frittelle di carciofi
45 dk
Insalata di baccalà sottovuoto
1sa
Seppie in zimino
40 dk
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50 dk