Manzo alla birra in Cottura Lenta

Manzo alla birra in Cottura Lenta

3.8 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

Carne
  • 80 g di cipolla a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di carote a pezzi (2 cm)
  • 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 500 g di birra
  • 650 g di carne di manzo in unico pezzo (cappello del prete o copertina)
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
Salsa
  • 50 g di burro
  • 40 g di farina (vedere consigli)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 128.3 mg
Białko 38.9 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tłuszcz 25.3 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...