Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di latte
- 40 g di fichi secchi a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 320 g di pasta secca tipo mezze maniche
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 64.4 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 Min
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Tagliatelle mele e speck
1 Std.
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min