Orecchiette cicoria e mozzarella

Orecchiette cicoria e mozzarella

4.8 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di cicoria a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta secca tipo orecchiette
  • 125 g di mozzarella di bufala ben scolata, a cubetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.5 g
Kalorie 1962 kJ / 469 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 58.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...