Purè di finocchi

Purè di finocchi

4.4 51 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 130 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 74 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 351.7 kJ / 84.1 kcal
Tłuszcz 31.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 18.8 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...