Zuppa di farro e castagne

Zuppa di farro e castagne

4.3 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 1350 g di acqua (di cui 850 calda)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di farro perlato
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di verdure miste (zucca, carote, patate, zucchine) a tocchetti
  • 1 foglia di alloro fresca
  • ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 12 castagne cotte e pelate a pezzi
  • pepe nero macinato q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 630.3 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 1512.5 kJ / 361.5 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 58.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...