Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Trota alla piemontese
1h
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Trota estiva
50min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Platessa al pomodoro
30min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino al cartoccio
1h 10min