Sacristains aux olives et au romarin

Sacristains aux olives et au romarin

3.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 pièces

Składniki

La pâte feuilletée
  • de beurre congelé en dés (2 cm)
    250 g
  • de farine et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • d'eau froide
    110 g
  • de sel
    ½ c. à café
La garniture
  • d'olives noires dénoyautées
    150 g
    150 g d'olives vertes dénoyautées
  • de romarin frais effeuillé
    1 brin
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 41 kcal / 171 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...