Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cuisses de canard confites
- 2 oignons coupés en quatre
- 2 c. à café de cassonade
- 1 cube de bouillon de volaille émietté
- 800 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés d'1 cm
- 400 g d'eau
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner aux herbes, type Boursin®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2177 kJ / 520 kcal
- Białko
- 69 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Tomates farcies à l'ancienne
1 Std. 25 Min
Filet mignon au cidre
35min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Rougail saucisse
50min
Filet mignon en croûte
1 godz. 5 min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Rougail saucisse et riz
50min
Croziflette
1 Std. 25 Min