Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
TM5 TM6

Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin

4.2 (159 ocen)

Składniki

  • 8 brins de romarin frais
  • 700 g de filet mignon de porc
  • 800 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre farineuses
  • 80 g d'huile d'olive fruitée
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 - 2 c. à soupe d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2311 kJ / 548 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy