Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin

Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin

4.2 170 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de romarin frais
    8 brins
  • de filet mignon de porc
    700 g
  • d'eau
    800 g
  • de pommes de terre farineuses
    800 g
  • d'huile d'olive fruitée
    80 g
  • sel
  • poivre moulu
  • d'eau
    1 - 2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 548 kcal / 2311 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...