Poulet à la crème et à la moutarde

Poulet à la crème et à la moutarde

4.1 468 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en quatre
    120 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • d'aiguillettes de poulet
    500 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de carottes en rondelles
    400 g
  • de fécule de maïs
    25 g
  • de crème épaisse allégée
    60 g
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à soupe rase

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298 kcal / 1250 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...