Poulet à la crème et à la moutarde

Poulet à la crème et à la moutarde

4.1 491 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignons coupés en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'aiguillettes de poulet
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 400 g de carottes en rondelles
  • 25 g de fécule de maïs
  • 60 g de crème épaisse allégée
  • 1 c. à soupe rase de moutarde à l'ancienne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1250 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...