Curry vert de porc aux aubergines

Curry vert de porc aux aubergines

3.5 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'échine de porc, désossée et en morceaux
    600 g
  • de lait de coco
    200 g
  • d'eau
    250 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'aubergines en cubes (2 cm)
    450 g
  • de pâte de curry vert
    3 c. à café bombées
  • de sauce de soja
    2 c. à soupe
  • de fécule de maïs
    2 c. à café bombées
  • feuilles de coriandre fraîche
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 475 kcal / 1987 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...