Eglefin à la mexicaine

Eglefin à la mexicaine

4.3 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de persil plat frais
    10 g
  • d'oignon coupé en 4
    110 g
  • de poivrons jaunes (3) coupés en 2
    300 g
  • de tomates en rondelles
    250 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de grains de maïs en conserve
    40 g
  • d'églefin (4 filets)
    600 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en 4
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304 kcal / 1281 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...