Magret de canard, épinards et champignons

Magret de canard, épinards et champignons

4.2 89 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de sirop d'érable
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    8 c. à soupe
  • le jus d'un citron vert
  • d'eau
    500 g
  • magrets de canard avec la peau
    2
  • sel
  • poivre moulu
  • de champignons frais coupés en deux
    250 g
  • de thym frais
    2 branches
  • d'épinards frais équeutés
    200 g
  • de noix de pécan concassées
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 725 kcal / 2898 kJ
Białko 58 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...