Magret de canard, épinards et champignons

Magret de canard, épinards et champignons

4.2 91 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe de sirop d'érable
  • 8 c. à soupe d'huile d'olive
  • le jus d'un citron vert
  • 500 g d'eau
  • 2 magrets de canard avec la peau
  • sel
  • poivre moulu
  • 250 g de champignons frais coupés en deux
  • 2 branches de thym frais
  • 200 g d'épinards frais équeutés
  • 40 g de noix de pécan concassées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 58 g
Kalorie 2898 kJ / 725 kcal
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...