Tagliatelle aux cèpes et au parmesan

Tagliatelle aux cèpes et au parmesan

4.7 116 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre
    30 g
  • de cèpes frais en morceaux
    500 g
    500 g de cèpes surgelés, préalablement décongelés
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    250 g
  • de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 743.5 kcal / 3108.5 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 38.5 g
Węglowodany 66.5 g
Błonnik 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...