Poulet au speck, mozzarella et tomates

Poulet au speck, mozzarella et tomates

4.0 235 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'aiguillettes de poulet
  • 4 tranches de speck
  • 125 g de mozzarella en lamelles
  • 12 tomates cerise coupées en quatre
  • sel
  • poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de riz basmati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 2163 kJ / 517 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...