Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de perles de blé à cuisson rapide
- 150 g de petits pois surgelés non décongelés
- 150 g de jambon de poulet en lanières
- 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 360 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Patoto petits pois jambon
30min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Risotto aux petits pois-carotte
45 Min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
Bouillon aux pâtes alphabet
25min