Risotto aux saucisses et aux petits pois

Risotto aux saucisses et aux petits pois

4.4 212 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 5 chipolatas
  • 40 g de parmesan
  • 1 échalote pelée et coupée en deux
  • 30 g de beurre
  • 1 cube de bouillon de poule
    1 cube de bouillon de légumes
  • 620 g d'eau
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 200 g de petits pois surgelés non décongelés
  • 1 c. à soupe de mascarpone
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20 g
Kalorie 2581 kJ / 619 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...