
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jus de raisin noir
- 25 g de sauce de soja
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
- 25 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- 600 g d'échine de porc, désossée en dés de 2 cm
- 100 g d'oignons grelot surgelés
- 30 g de beurre
- du sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 580 kcal / 2418 kJ
- Białko
- 30 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Węglowodany
- 33 g