Porc aigre-doux à la purée

Porc aigre-doux à la purée

4.2 191 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de jus de raisin noir
    200 g
  • de sauce de soja
    25 g
  • d'huile de tournesol
    3 c. à soupe
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée en dés de 2 cm
    500 g
  • de vinaigre balsamique
    25 g
  • de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
    1 c. à soupe rase
  • d'échine de porc, désossée en dés de 2 cm
    600 g
  • d'oignons grelot surgelés
    100 g
  • de beurre
    30 g
  • du sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 580 kcal / 2418 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...