Risotto de bœuf, carotte et tomate

Risotto de bœuf, carotte et tomate

3.3 200 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de basilic frais équeuté (réserver 5 feuilles ciselées pour la finition)
    1 bouquet
  • d'oignons coupés en deux
    160 g
  • de gingembre frais émincé en tranches fines
    30 g
  • d'huile végétale
    20 g
  • de riz spécial risotto
    200 g
  • de carottes coupées en rondelles
    400 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • d'eau
    300 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de filet de bœuf, émincé finement
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 390 kcal / 1635 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...