Ramen au poulet, épinards et champignons

Ramen au poulet, épinards et champignons

4.0 483 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • de gingembre frais
    40 g
  • de filets de poulet en lamelles
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de bouillon de volaille
    2 cubes
  • d'eau
    1300 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    150 g
  • de nouilles ramen sèches
    250 g
  • d'épinards frais grossièrement émincés
    100 g
  • de sauce de soja
    4 c. à soupe
  • feuilles de coriandre fraîche
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 375 kcal / 1569 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...