
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte coupée en morceaux (3-4 cm)
- 70 g de céleri branche coupé en morceaux
- 120 g de champignons frais
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates entières pelées au jus
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
lub 1 cube de bouillon de légumes - 120 g de lentilles corail
-
1
c. à soupe de sauce de soja
lub 1 c. à soupe de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 196 kcal / 817 kJ
- Białko
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 804.5 mg