Wersje kompatybilne
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 30 g de canneberges déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 2 épis de maïs frais
- 700 g de courge butternut, en morceaux
- 150 g de feta, en cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3577 kJ / 855 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 119 g
- Tłuszcz
- 39 g
Alternatywne przepisy
Buddha bowl sucré-salé
30min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1j 10 menit
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Bowl de légumes tout vert
50min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min
Crème de carottes au quinoa
1h