Salade polenta, avocat et pousses d'épinard

Salade polenta, avocat et pousses d'épinard

4.5 72 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 200 g d'eau
  • 200 g de lait entier
  • ½ c. à café de cannelle en poudre
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre
  • 100 g de polenta
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de pousses d'épinards
  • 30 tomates cerise coupées en deux
  • 2 oranges détaillées en suprêmes
  • 1 avocat coupé en tranches
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1446 kJ / 349 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...