Tomates farcies au kasha, à la feta et au basilic

Tomates farcies au kasha, à la feta et au basilic

4.3 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 6 tomates à farcir moyennes
  • du sel
  • 1 brin de basilic frais effeuillé
  • 60 g de tomates confites à l'huile d'olive, égoutter l'huile et la réserver
  • 100 g de feta émiettée
  • 2 cm de gingembre frais pelé et coupé en quatre
  • 2 ciboules avec leurs tiges
  • 250 g d'eau
  • 100 g de graines de kasha rincées et égouttées (voir "Conseil(s)")
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 30 g de raisins secs de Corinthe
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1486 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...