Peperoni alla piemontese

Peperoni alla piemontese

4.5 93 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
16 pezzi

Składniki

  • 500 g di peperoni gialli e rossi
  • 500 g di acqua
  • 150 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 15 g di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 30 g di acciughe sott'olio sgocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 6.3 g
Kalorie 272 kJ / 65 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...