Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 272 kJ / 65 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi alla valdostana
40min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min
Bagna cauda
35min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Peperoni con capperi
40min
Finocchi ripieni
1h
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Uova ripiene
40min
Pizzette di melanzane
40min