Pomodori ripieni al tonno

Pomodori ripieni al tonno

4.6 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 pomodori tondi, maturi (700 g circa)
  • sale q.b.
  • 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale sciacquati
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17 g
Kalorie 870 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...