Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pomodori tondi, maturi (700 g circa)
- sale q.b.
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Uova ripiene di prosciutto
15min
Cipolle al gratin
1h
Pomodori gratinati
1 Std. 10 Min
Tortino di uova e quartirolo con spinaci
40 Min
Uova ripiene
40 Min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Involtini di prosciutto
35min
Asparagi alla parmigiana
50min
Condimento di pomodoro a crudo
15min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Peperoni alla piemontese
55 min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min