Pomodori ripieni al tonno
TM31 TM5 TM6

Pomodori ripieni al tonno

4.6 (55 ocen)

Składniki

  • 4 pomodori tondi, maturi (700 g circa)
  • sale q.b.
  • 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
  • 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
870 kJ / 208 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy