Wersje kompatybilne
Bocconcini di pollo al Varoma con friggione bolognese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di petto di pollo a bocconcini
- 5 g di sale + q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di cipolle bianche in quarti
- 50 g di olio di oliva
- 400 g di pomodori maturi a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Białko
- 38.6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Uova con purea profumata
30min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Contorno di zucchine e mais
35min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Pacchetti di tacchino con friggione
1h 30min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h