Risotto melone e speck

Risotto melone e speck

4.3 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 120 g di speck a cubetti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 820 g di acqua
    820 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 240 g di polpa di melone a cubetti (1 cm)
  • 160 g di panna acida
    160 g di stracciatella

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.3 g
Kalorie 2519 kJ / 602 kcal
Tłuszcz 28.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 69 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...