Penne à la pancetta, brocoli et citron

Penne à la pancetta, brocoli et citron

3.6 106 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de pancetta en lamelles
  • 100 g de vin blanc sec
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de graines de pavot
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • 1500 g d'eau
  • 300 g de fleurettes de brocoli
  • 400 g de pâtes sèches, type penne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 1740 kJ / 416 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...