Penne à la pancetta, brocoli et citron
TM6 TM5 TM31

Penne à la pancetta, brocoli et citron

3.6 (99 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de pancetta, en lamelles
  • 100 g de vin blanc sec
  • le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de graines de pavot
  • 1500 g d'eau
  • 300 g de fleurettes de brocoli
  • 400 g de pâtes sèches, type penne

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1740 kJ / 416 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy