
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 320 g de pâtes sèches
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 35 g d'échalotes coupées en deux
- 2 avocats coupés en morceaux (300 g env.)
- le jus d'un citron vert
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 449.8 kcal / 1884 kJ
- Białko
- 15 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 56.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Sód
- 254.5 mg