Cappuccino de carotte, crème et citron vert

Cappuccino de carotte, crème et citron vert

4.7 172 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 branches de thym frais effeuillées
  • 500 g de carottes en rondelles
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 50 g de mascarpone
  • 175 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • le zeste d'un citron vert non traité

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 1117 kJ / 267 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...