Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic

Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic

4.8 257 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 100 g d'emmental coupé en morceaux
  • 150 g de mozzarella à cuire, coupée en morceaux
  • 10 feuilles de basilic frais
  • 150 g de tomates confites
  • 150 g de poivrons rouges grillés, en conserve
  • 50 g d'olives noires dénoyautées
  • 10 - 12 tranches de pain de campagne
  • 50 g de pignons de pin
  • 12 tranches de jambon fumé
  • 50 g de roquette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28.7 g
Kalorie 2149 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 24.2 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 41.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...