Cannelloni de courgette bolognaise

Cannelloni de courgette bolognaise

4.0 160 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'emmental coupé en morceaux
  • 100 g de carotte coupée en tronçons
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g de céleri branche coupé en tronçons
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 400 g de tomates pelées en boîte
  • 1 c. à soupe de fond de veau délayé dans 150 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 800 g de courgettes de taille moyenne
  • 700 g de viande de bœuf hachée
    700 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 595.5 mg
Białko 48 g
Kalorie 1523.3 kJ / 363.5 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...