
Urządzenia i Akcesoria
Penne au pesto et jambon cru
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
de pâtes sèches, type penne1000 g
-
de gros sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à soupe
-
de parmesan coupé en morceaux80 g
-
de pignons de pin30 g
-
gousse d'ail1
-
de feuilles de basilic frais50 - 60 g
-
d'huile d'olive150 g
-
de tomates coupées en dés400 g
-
de jambon de Parme8 tranches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
433 kcal /
1806 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
26.9 g
Węglowodany
33.1 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisiner pour 6 et +
50 Przepisów
Francja
Francja