Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur

Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur

4.7 146 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 1 cube de bouillon
  • 100 g de lardons fumés
  • 2 oignons pelés et coupés en quatre
  • 350 g de bière blonde ou ambrée
  • 1 tranche de pain d'épices en dés
  • 1 c. à café de moutarde
  • 500 g de pommes de terre grenaille lavées, coupées en deux
  • 500 g de bavette de bœuf taillée dans la bavette en lanières

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1955 kJ / 467 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...