Piatto misto di carni e verdure

Piatto misto di carni e verdure

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolla a metà
  • 15 g di burro
  • 8 bacche di ginepro
  • 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di lonza di maiale affumicata
  • 300 g di pancetta a fette
  • 1500 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 100 g di fagiolini sottili
  • 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
  • 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 44 g
Kalorie 2277 kJ / 544 kcal
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...