Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2277 kJ / 544 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1h 15min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1h
Tacchino ripieno
1h 20min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Pollo in fricassea
50min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30min
Scaloppine alla perugina
30min