Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di gherigli di noci
- 100 g di ricotta fresca, scolata
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di formaggio spalmabile light
- 4 fili di erba cipollina fresca, sminuzzata
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di fagiolini
40 min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Peperoni con capperi
40 min
Patate svedesi
55 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Contorno di zucchine e mais
35 min
Scarpaccia
1h
Peperoni ripieni alla feta
55 min
Peperoni alla piemontese
55 min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min