Peperoni baby ripieni

Peperoni baby ripieni

3.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
8 porzioni

Składniki

  • 70 g di gherigli di noci
  • 100 g di ricotta fresca, scolata
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di formaggio spalmabile light
  • 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzata
  • 8 foglie di basilico fresche, lavate
  • 8 peperoni misti baby a metà, privati dei semi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.7 g
Kalorie 644 kJ / 154 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...