Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto

Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto

4.1 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

Braciole di maiale
  • 1400 g di acqua
  • 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone
Fritelle di patate
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di acqua
  • 2 uova
  • 30 g di pangrattato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1335 mg
Białko 94 g
Kalorie 4572 kJ / 1092 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 19.2 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...