Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Braciole di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Fritelle di patate
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4572 kJ / 1092 kcal
- Białko
- 94 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta con straccetti di manzo
1h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1sa 35 dk
Cosce di pollo piccanti
1u. 50min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min
Patate Sottovuoto
2h
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Coniglio sottovuoto con patate viola
3u. 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3u. 40min