Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 1 cucchiaio raso di grani di pepe rosso
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di vino bianco
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3552 kJ / 849 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 80.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Patate in salsa piccante
45 min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Marinatura all'aceto balsamico e peperoncino
15 Min
Marinatura al Marsala
20 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Marinatura alla birra
15 Min
Salsa cocktail
10 min
Anelli di cipolla fritti
35 Min
Sugo classico
55 Min