Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà

Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà

2.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

Gnocchi neri
  • 200 g di riso nero Venere
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 1 tuorlo
  • 400 - 450 g di farina tipo 0
Crema di zucca e baccalà
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (2 cm)
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
  • 50 g di patata pelata e a pezzi
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 6 amaretti duri

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1232.3 mg
Białko 20.1 g
Kalorie 1708.9 kJ / 408.2 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 66.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...