Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla dorata a fette
- 150 g di carota, pelata e a rondelle (1 cm)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (0.5 cm)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di bocconcini di tacchino (4 cm)
- 10 g di senape di Digione
- 11 g di sale
- 3 g di pepe nero macinato
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 750 g di brodo di pollo (vedere consigli)
- 150 g di speck a cubetti
- 250 g di funghi freschi in quarti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 8 g di senape in grani grossi
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2404 kJ / 574 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 980 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1h
Pollo croccante con salsa di porri
30min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Salsa Choron
20 min
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2ωρ. 50 λεπτ.
Frittelle di cernia allo zenzero
35min
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2h 20 min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4h 45 min
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Fesa di tacchino al curry
1h
Brasato ai funghi
6 godz.