Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina tipo 00
- 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 45 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 842 kJ / 201 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di porcini
45 min
Crema di lattuga e menta
35min
Purea di mela con camomilla
55min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di mais
20 min
Chutney di pere
Pas d’évaluation
Crema di funghi
20 min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Crema di asparagi
50min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10min
Antica minestra ai broccoletti
45 min