Zuppa di farina e Gruviera

Zuppa di farina e Gruviera

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di farina tipo 00
  • 50 g di Gruviera a pezzi (2 cm)
  • 80 g di cipolla a metà
  • 45 g di burro
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 842 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...