Polenta al formaggio

Polenta al formaggio

4.2 94 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di farina di mais bramata
  • 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
  • 30 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18.9 g
Kalorie 2360 kJ / 564 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 60.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...