Pisarei e faśö

Pisarei e faśö

4.5 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

Pisarei
  • 200 g di latte intero
  • 100 g di pangrattato
  • 1 uovo
  • 300 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 1 pizzico di sale
Faśö
  • 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di pancetta affumicata
  • 1 gambo di sedano a pezzi
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di carota a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di pomodori pelati
  • 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.3 g
Kalorie 1941 kJ / 464 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 64.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...